Bordi

Aleanca Progresiste LZHK është bashkimi i partisë Lëvizja Për Zhvillim Kombëtar me partinë Bindja Demokratike dhe faktorë të tjerë të shoqërisë civile, duke demostruar nevojën që ka opozita për bashkim dhe jo për ndarje.