Patozi: Shqipërisë i ka ardhur e keqja nga mbipushteti dhe keqmenaxhimi me një dorë të vetme

Astrit Patozi ka folur për Breaking në Top News për situatën aktuale politike.

Patozi shprehet se e keqja e Shqipërisë nuk ka ardhur nga pluralizmi, por ka ardhur nga mbipushteti dhe keqmenaxhimi i pushtetit me një dorë të vetme, ashtu siç ka ndodhur në këto vite.

Ne duhet të nisim një lëvizje që të tentojë heqjen e kryetarokracisë.

Kjo është e vetmja rrugë që Shqipëria të çlirohet nga kryetarokracia që po i zë frymën në dy anët si në pushtet dhe në opozitë.

Dhe PS nuk është e bashkuar aq sa duket, por dhe nëse është kaq solidare nuk është lajm i mirë për Shqiptarët  dhe as për PS sepse çdo gjë është në dorën dhe shijet e një personi të vetëm, tha ndër të tjera Patozi.

VIDEO

 

Postime te tjera