Shehi: Dy cilësi duhet të ketë ai që drejton Shqipërinë, të zbatojë ligjin dhe mos fusë dorën tek xhepi i shtetit

Dashamir Shehi i ftuar në emisionin LOG, të Endri Xhafos tha se Edi Rama ka arritur që gjatë qeverisjes së tij të vjedhë me ligj, duke përdorur votat e deputetëve të tij në parlamet.

Dy cilësi duhet të ketë një politikan i ndershëm tha Shehi: Të zbatojë ligjin dhe të mos fusë dorën tek paratë publike dhe ti çojë të shtëpia e vet.

Po bëri këto të dyja janë mjaftueshëm për një qeverisje të mirë, por fatkeqësisht nuk e kemi patur këtë madje kryeministri e ka pak dorën e gjatë për të vjedhur.

‘’Në shtet dy  gjëra duhen nga një burrë shteti, të zbatojë ligjin dhe të mos fusë dorën tek xhepi i shtetit dhe ti coje te shtepia e vet, këta vjedhin me ligj, ky i joni vjedh me ligj, kryemnistri ynë i ka duart e gjata, ka thënë Shehi në fjalën e tij.

Postime te tjera