Topollaj: Kemi vizionin për të ndryshuar mënyrën e të bërit politikë dhe opozitë

Kandidati për Këshillin Bashkiak në Tiranë nga Aleanca Progresiste Fabian Topollaj, tha në Scan Tv se Aleancën Progresiste LZHK e dallon nga partitë e tjera, vizioni për të ndryshuar mënyrën e të bërit politikë dhe opozitë.

Ndryshimi, është ajo gjë duhet të ju ofrojmë shqiptarëve dhe jo ndërrimin e palëve ne pushtet, ky është synimi ynë i qartë dhe ndaj slogani jonë është Voto Opozitën Ndryshe, tha Topollaj.

Ai shtoj më tej se kjo është  gjëja që i ka munguar vendit gjatë kësaj kohe dhe ndaj është momenti i duhur të zgjedhim Aleancën Progresiste LZHK me numrin 10, në zgjedhjet lokale të 14 majit.

SHIKONI VIDEON

Postime te tjera