4 risitë e Aleancës Progresiste LZHK

Ne synojmë ndryshimin dhe jo vetëm rrotacionin

Ne kërkojmë të ndryshojmë mendësinë e të drejtuarit dhe të bërit politike

Ne prezantojmë një program me objektiva të realizueshëm për një Shqipëri normale

Ne nuk ikim nga fusha e betejës por synojmë përfaqësimin dinjitoz të qytetarëve

Aleanca Progresiste LZHK është bashkimi i partisë Lëvizja Për Zhvillim Kombëtar me partinë Bindja Demokratike dhe faktorë të tjerë të shoqërisë civile, duke demostruar nevojën që ka opozita për bashkim dhe jo për ndarje.

Aleanca Progresiste LZHK

Anëtarësohu në Aleanca Progresiste LZHK